Justin Bieber Türkiye Fan - Justin Bieber
Türkiye'nin en kaliteli Justin Bieber Fan sitesine hoşgeldiniz.
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz.Eğer üye olduysanız lütfen giriş yapınız.



 
AnasayfaGaleriKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Emily Osment

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
melisa.
Moderator Adayı
Moderator Adayı


Mesaj Sayısı : 449
Nerden : πεvεяℓαπd
Yaşınız : 18

MesajKonu: Emily Osment   Ptsi Tem. 19, 2010 4:48 pm


Emily Jordan Osment ( d. 10 Mart 1992, Los Angeles), ABD'li aktris, şarkıcı ve dublaj sanatçısı.

Babası Michael Eugene Osment oyuncu, annesi Theresa ise öğretmendir.[1] Babasının aktör olması ve ağabeyi Haley Joel Osment'in 1996'da Oscar'a aday olan bir oyuncu olması sayesinde Emily bu mesleğe çabuk alıştı.1998 yılında ilk kez bir reklam filminde oynadı ve sonra gerisi geldi.İlk filmi 1999'da Linda Hamilton'la oynadığı The Secret Life of Girls 'dür.Aynı yıl Glenn Close ile Winter's End adlı TV filminde oynamıştır.Bu rolü, ona Young Artist Award adaylığı getirdi.Bu filmden sonra pek çok sinema ve TV filminde rol aldı. Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams ve Mission 3D filmlerindeki Gerti Giggles rolüyle popülaritesi hızla yükseldi.Uzun zamandır yakın arkadaşları Miley Cyrus ve Mitchel Musso'yla Hannah Montana adlı Disney dizisinde oynamaktadır.

2007'de Billy Ray Cyrus'un Home At Last albümündeki You've Got a Friend şarkısında birlikte düet yaptılar.

Filmografi
1999: Sarah, Plain and Tall: Winter's End
2002: Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
2003: Spy Kids 3-D: Game Over
2007: The Haunting Hour Volume One: Don’t Think About It
2009: Soccer Mom
2009: Babamı Kurtarmak İçin (Dadnapped)
2009: Hannah Montana: Film (Hannah Montana: The Movie)

TV Dizileri
1999: 3rd Rock from the Sun, bölüm 5.06
2000: Touched by an Angel, bölüm 6.12
2001: Friends, bölüm 8.06 - Lelani Mayolanofavich
2006'dan beri: Hannah Montana - Lilly Truscott/Lola Luftnagle[2]
2009: Zack ve Cody Güvertede (The Suite Life on Deck), bölüm 1.21 - Lilly Truscott/Lola Luftnagle

Dublaj
2000: Edwurd Fudwupper Fibbed Big
2005: Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
2007: Shorty McShort's Shorts
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://justinbieberfan.justboard.net/
mella.
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 5284
Nerden : AshLand
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: Emily Osment   Perş. Tem. 29, 2010 1:53 pm










Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://justinbieberfan.justboard.net
 
Emily Osment
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Justin Bieber Türkiye Fan - Justin Bieber :: Diğer Favori Yıldızlar :: Yabancı Ünlüler-
Buraya geçin: