Justin Bieber Türkiye Fan - Justin Bieber
Türkiye'nin en kaliteli Justin Bieber Fan sitesine hoşgeldiniz.
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz.Eğer üye olduysanız lütfen giriş yapınız.



 
AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
sedabieber
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 100
Nerden : Bieberland ;)
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Tem. 30, 2010 11:18 am

evt ck gsl y.b ne zmn
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
_justin_
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 51
Nerden : istanbul
Yaşınız : 22

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Tem. 30, 2010 11:19 am

süperr olmuş devamm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Tem. 30, 2010 6:40 pm

offffffffff harika bi şey olmuş bu yaa bayıldımmmm süper olmuşşşş
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Paz Ağus. 01, 2010 2:44 pm

e hani nerde yeni bölüm:E: ??Üzülüyorum ama
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
=asya=
Justin Fanı
Justin Fanı
avatar

Mesaj Sayısı : 230
Nerden : napıcan gelcenmi XD
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Perş. Ağus. 05, 2010 1:33 pm

evet yeni bölüm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sedabieber
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 100
Nerden : Bieberland ;)
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Perş. Ağus. 05, 2010 3:34 pm

yeni boummmm ?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sedabieber
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 100
Nerden : Bieberland ;)
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Ağus. 06, 2010 9:49 am

hey sesimizi duyan yokmu :S
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
♫_Jэnny_ ♫
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 168
Nerden : her yer benim lan xD
Yaşınız : 21

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Ağus. 06, 2010 12:49 pm


21. bölüm
d-öff yürü git justin yat zıbar işte ordaa
j-sırtım ağrıdı diyorum anlayabiliyormusun ?
d-anlamıyorum justin
j-ya bari altına bi kaç minder koysaydık sadece çarşaf serdin yattın
d-of tamam gel hadi yanıma
tek kişilik yatağın neresine sığacaksak artık anlamadım gitti
ve elinini belime koydu
d- hopp ağır ol bakalım yanıma gel dediysem bu kadarda demedik yahu
j-temam temam usl duruyorum

* * *
-sabah-

j-darlaa kolunu ve bacağını üstümden çeker misin kalkamıyorum xD
d-tamam ya
neyyyy kol ve bacak mı hemde justini in üzerinde
neyyyyyy justin mi benim odamdamı
neyyyyyyy benim yATAĞIMDAMI
ve son olarak
neyyyyyyyyyy neler olduuuu ??
d-justin senin burda ne işin var hemde yanımdaaa...!
j-şaka yapıyorsun değil mi berabewr uyudukya dün geceyi hatırlamıyormusun ?
yüzünde hayal kırıklığı vardı şaşırmıştım dün gece neler olmuştu ki?
en önemlisi justini benim yatağımda yatıracak neler olmuştu ?
d-hayır hatırlamıyorum neler oldu ?
justin çok sinirlendi ve hemen kalktı kapıyı açmaya çalıştı ama açamadı güldüm
j-hiç mi hatrılamadın yani ?
ve sonunda jeton düştü
d-senii ahmakkkkk sen nasıl olurda üstümde bişey yooken bana sarılırsın bunun acısını çıkartacağımm seni .. senii ...senii
j-beni öpeceksin değilmii ? xDxD
d-tabikide hayır senii..seniii..senii
ne getirecektim yaa of justin gitgide yaklaşıyordu ve ben bşe bulamıyordum
d-senii..
derken öptüm onu
ve o anda britney içeri girdi
brit-seni aptal f*hişe sevgilim nasıl olurda öpresin
j-aa brit kapıyı nasıl açtın sen ?
brit –bayya açtım mallaşma justin asıl konuya dönelim
j-tamam tamam neden kızıyorsun ki ve şey britney senle ayrılık konuşması yapacağım
brit-ayrılık konuşması mı bu manzara karşısında mı justin seni seviyorum beni bırakamazsın
hem ben olmazsam para ne olacak beyefendi
kendin kazanıp kendin harcayamazsın
j-bir yolunu bulurum şimdi defol buradan
brit- justin bu iş burada bitmeyecek beni bıraktığına çok pişman olacaksın çook
dedi ve kapıyı çarpıp çıktı ardından güldüm
d-ayy ne salak kız ya öyle değil mi justin ?
justin düşünceliydi
j-aslında salak değil çok akıllı biri
d-neden öyle dedin ki
j-görürsün…



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
leyla naz
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 113
Nerden : Justin^m in olduqu heryerden <3
Yaşınız : 19

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Ağus. 06, 2010 12:52 pm

çooook güzel olmuş acaba neler olcak ortalık karışıcaqa bnziyo
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://justinbieberfan.justboard.net/hikayelerimiz-f54/hanqi-ara
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Ağus. 06, 2010 10:16 pm

ahaha senin hikayene bayılıyorum tam gaz devam lütfen!!!sen de bir yazıyorsun 3 gün yazmayı burakıyorsun ne iş anlamadım yine de senin hikayeni heyecanla beklemeyi seviyorum canım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Ptsi Ağus. 09, 2010 1:25 pm

yaa ama yaz hadiiii ölüyorum ben burdaa
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
SmYe-_
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 44
Nerden : ..
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Ptsi Ağus. 09, 2010 4:28 pm

off ben diğer sitede banlıyım cnm ya eski bölümleri okumamıstım 5 ten 20 ye atlaynca kaldım hönkk diye diğerlerini de ard arda koysaydın olmaz mıydı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sedabieber
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 100
Nerden : Bieberland ;)
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Salı Ağus. 10, 2010 10:35 am

hadiii
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Salı Ağus. 10, 2010 10:32 pm

öff ben de koydun sandım nerdesin canım şahsen ben diğer sitede okumuştum ama ben de o arkadaş gibi hönk diye kaldım koyarmısın yeni bölümü lütfen!!!!çok beklettin amaaaa
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sedabieber
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 100
Nerden : Bieberland ;)
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Perş. Ağus. 12, 2010 11:36 am

hadiii
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Perş. Ağus. 12, 2010 11:06 pm

e of ama hadi yaa doğru düzgün okuduğum hikayelerden birisi bu lütfen devam edermisin artıkk çok aksatıyorsunn
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
♫_Jэnny_ ♫
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 168
Nerden : her yer benim lan xD
Yaşınız : 21

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Ağus. 13, 2010 3:37 pm

ya aslında bende sırayla gidecektim ama olmadı
neyse tamam
siz hangi bölümde kaldıysanız öm atın
bende size o bölümleri atayım...çünkü bu hikayeyyi burda sildirme planlarım var
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Ağus. 13, 2010 4:11 pm

yaa yapma ne olur ya devam et hikayen çok güzel ben senin kaldığın yerde kaldım yani bana özel mesaj atmana gerek yok!!!lütfen devam et hadiiiii benim içinnn
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sedabieber
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 100
Nerden : Bieberland ;)
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Cuma Ağus. 13, 2010 4:30 pm

hadi devam et ltfnnn ...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
♫_Jэnny_ ♫
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 168
Nerden : her yer benim lan xD
Yaşınız : 21

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Paz Ağus. 15, 2010 5:53 pm


21. bölüm
d-öff yürü git justin yat zıbar işte ordaa
j-sırtım ağrıdı diyorum anlayabiliyormusun ?
d-anlamıyorum justin
j-ya bari altına bi kaç minder koysaydık sadece çarşaf serdin yattın
d-of tamam gel hadi yanıma
tek kişilik yatağın neresine sığacaksak artık anlamadım gitti
ve elinini belime koydu
d- hopp ağır ol bakalım yanıma gel dediysem bu kadarda demedik yahu
j-temam temam usl duruyorum

* * *
-sabah-

j-darlaa kolunu ve bacağını üstümden çeker misin kalkamıyorum xD
d-tamam ya
neyyyy kol ve bacak mı hemde justini in üzerinde
neyyyyyy justin mi benim odamdamı
neyyyyyyy benim yATAĞIMDAMI
ve son olarak
neyyyyyyyyyy neler olduuuu ??
d-justin senin burda ne işin var hemde yanımdaaa...!
j-şaka yapıyorsun değil mi berabewr uyudukya dün geceyi hatırlamıyormusun ?
yüzünde hayal kırıklığı vardı şaşırmıştım dün gece neler olmuştu ki?
en önemlisi justini benim yatağımda yatıracak neler olmuştu ?
d-hayır hatırlamıyorum neler oldu ?
justin çok sinirlendi ve hemen kalktı kapıyı açmaya çalıştı ama açamadı güldüm
j-hiç mi hatrılamadın yani ?
ve sonunda jeton düştü
d-senii ahmakkkkk sen nasıl olurda üstümde bişey yooken bana sarılırsın bunun acısını çıkartacağımm seni .. senii ...senii
j-beni öpeceksin değilmii ? xDxD
d-tabikide hayır senii..seniii..senii
ne getirecektim yaa of justin gitgide yaklaşıyordu ve ben bşe bulamıyordum
d-senii..
derken öptüm onu
ve o anda britney içeri girdi
brit-seni aptal f*hişe sevgilim nasıl olurda öpresin
j-aa brit kapıyı nasıl açtın sen ?
brit –bayya açtım mallaşma justin asıl konuya dönelim
j-tamam tamam neden kızıyorsun ki ve şey britney senle ayrılık konuşması yapacağım
brit-ayrılık konuşması mı bu manzara karşısında mı justin seni seviyorum beni bırakamazsın
hem ben olmazsam para ne olacak beyefendi
kendin kazanıp kendin harcayamazsın
j-bir yolunu bulurum şimdi defol buradan
brit- justin bu iş burada bitmeyecek beni bıraktığına çok pişman olacaksın çook
dedi ve kapıyı çarpıp çıktı ardından güldüm
d-ayy ne salak kız ya öyle değil mi justin ?
justin düşünceliydi
j-aslında salak değil çok akıllı biri
d-neden öyle dedin ki
j-görürsün…



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cincon7
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 175
Nerden : yüreğimin götürdüğü yerden
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Ptsi Ağus. 16, 2010 2:34 pm

niye aynı bölümü koydun ki canım? incelersen 21 bölüm zaten var ben de22. bölüm geldi diye sevinitordum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
♫_Jэnny_ ♫
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 168
Nerden : her yer benim lan xD
Yaşınız : 21

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Ptsi Ağus. 16, 2010 5:21 pm


22. Bölüm
neden justin böyle dediki şimdi ben bişey anlamadım ?
neyse o anda justin in karnı guruldadı güldüm
j-off acıkmışım hadi kahvaltıya inelim
d-dikkatini çekerim kahvaltıyı berry hazırlıyor ..
j-ee noolmuş haaa amann dert etme onu ben kaç yıldır yiyiorum elinden zehir koymuyor xDxD
d-şu an şu dakika berry nin içeri girmesi gerek
j-neden ki
d-off sanki bilmiyorsun berry nin harika bir zamanlaması var..
justinn bu işte bir terslik var ?
j-neden bebeğim ?
d-ya berry ye son 2 gündür ulaşamıyorum hatta
j-hmm dur bi arayayım
justin telefonl aradı ama meşgul sesini duydum 2 kere daha aynı ama hala sonuç yok...
j-maalesef sonuç yok telefon kapalı hadi kahvaltımızı cabucak yapalımda hemen beryy i arayalım...
ve hemen aşşğı indik ben justine bir sandviç yaptım
hemen yedi ve konuşmaya başladı
hadi darlla ben diğerleriyle konuştum biz beraber arayacağız hadi çıkalım
ve aşşağı inip arabaya bindik
tam gaz sürdü
d-nereye gidiyoruz justin ?
j-bi yere işte
d-ya söyler misin gerçekten ciddi bir havaya büründün
j-hani sen bana bişey sormuştun ya ?
d-ne sormuşum ?
j-britney konusunda bişey yapabilir mi diye ?
d-evet hayır justin sakın bana berry ve zac ı kaçırdığını söyleme
j-emin değilim
d-inanmıyorum inanmıyorum bunu bilmeliydim benim suçum hepsi
kendimi sana bu kadar kaptırmasaydım bu halde olmazdık
j-hayır senin suçun değil
derken eli çenemi tutyordu
d-justin önüne bakarmısın lütfen bişey olacak diye korkuyorum
j-bişey olmaz ama kendini suçlama olur mu bunlar senin suçun değil...
d-kesin öyledir hehe
d-justin yavaş sürsene korkuyorumm
j-120 de mi ??
d-hah şaka değil mi 120 mi az mı yaa öf
j-onu bunu bırakta şu telefonu al ve britney i ara çabuk ol
d-nedenn ? o bizim düşmanımız değil mi?
elimi tuttu gözlerimin içine baktı
j-darlla lütfen söylenme dediğimi yap..
d-tamam
korkuyordum justini hiç bu kadar endişeli görmemiştim
ve britney i aradım
d-alo britney ?
b-ne var şapşal şey hem bu justin in telefonu ne işin var senin ?
justin e doğru fısıldayarak
d-aptal şey ne diycem ben şimdi ona ?
j-telefonu bana ver
telefonu ona verdim
j-alo brit ben justin
….
j-öf saçmalama sus neyse
….
j-doğruyu söyle k*lt*k

j-tamam bi daha demem ama gerçekten mi
..
j-tamam
teleonu kappatı cebine koydu
d-ee ne dedi?
j-bu iş britney in başınını altından çıkmamış bebeğim
d-e o zaman kimin başını altından ?
j-babamın…
d-baban mı baban mı ?
j-evet babam
d-e hani senin baban yoktu ??
j- bende bilmiyordum ama geçen sene buldu beni

- VE İİŞTE JUSTİN VE BABASINI DİYALOGU –
- x-oğlum
- j-sende kimsin be
- j.babası –ben senin babanım
- j-allah belanı versin bunca zaman nerdeydin
- j.babası – üzgünüm izini bulamadım ve hemen o çeteden ayrılmanı istiyorum
- j-sana şunu hatırlatmak isterim moruk sen resmen benim HİÇBİRŞEYİM değilsin
- j.babası-biyoloji her şeyi açıklıyor
- j-küçükkende biyolojiden nefret ederdim zaten
- j.babası – okula gidiyormusun ?
- j-evet hem şey sanane
- berry o anda gelir
- berry-burda ne oluyor ?
- j.babsı- git buradan özel bişey konuşuyoruz
- berry- yok öyle yağma sende kimsin buraya nasıl geldin ?
- j-berry lütfen gidermisin ?
- beery –tamam
- j.babası- bak eğer o çeteden ayrılmazsan kötü şeyler olacak jeremy
- j-benim adım jeremy değil moruk git buradan kimse benim çeteme bişey yapamaz dasniel gelin şu adamı götürün..
-


sezon finali



d-peki nereye gidiyoruz ?
j-o gün babamla buluştuğum yere
d- ya ne yapabilirki hem onun yaptığını nerden biliyosun ?
j-ben biliyorum darlla gerisini bana bırak sen
d-iyi tamam öyle olsun

* * *

j-evet işte geldik
d-justinnn ben çok korkuyorum çok karanlık oldu yanımızda kimse de yok ve şey burası gerçekten hapishane gibi
j-bitanem korkmana gerek yok ben varım yanında
d-saol canım hadi içeri girelim o zaman
j-çok gaza geldin darlla xD hadi girelim

dedi ve içeri grime çabalarındayız ağaca çıkıcakmışız pff
d-justinn ya ben ağaca çıkamam kotum var altım day a yırtılırsa ?
j-ahah aşkım ben varım sadece bişeycik olmaz hem
d-justinn burda böcekler var ve örümcekler
j-hadi ya inanmıyorum sana
d-amanın arınca elime çıktı ahhhhh
j-bağırma işi berbat edeceksin
d-ama ama ya karınca öldür gitsin
j-ayyyyyyy örümcek lanet olsun
d-(bende onu taklit ederek ) bağırma işi berbat edeceksin
j-sus lütfen hadi ben seni omzuma alayım öyle çıkalım
d-tamam

ve beni omzuna aldı ağaca çok zor da olsa çıkmayı başardık
d-justin aşağı nasıl atladın ya çok yüksek burası
j-darlla lütfen bebeğim hadi gel atla kucağıma
d-ya hedefi şaşırırsam ?
j-bişe olmaz olmaz
d-evet olan sadece k*ç*ma olur öf

haydi hobaa atladım ay Justin beni kucağından düşürdü o güzel k*ç*m kırıldı…
d-lanet girsin sana Justin kırdım bi taraflarını
j-dur bitanem öpeyimde geçsin..
d-öf yok istemez hadi girelim içeri

ve bahçede dolşamaya başladık
her taraf ağaçtlıktı ve az kalsın başımı ağaca vuracaktım
d-justin elimi tut
j-evet ya azıcık romantic olsun değil mi ?
d-hayır korkuyorum neeyse aha bi ses duydum
j-evet bende duydum kopek sesine benziyordu
d-ney kopek mi ?
j-evet maalesef kopek galiba bizim moruğun köpekleri varmış
d-aa ama Justin babana öyle deme
j-sus yaa moruk işte neyse hadi çabuk koşa koşa gidelimde köpeklera yakalanmayalım
d-tamam

derkenee köpekler arkamızda belirdi tam itlikti bunlar ha

j-anammmmm 2 tane tazı burda lann kkoş darlla bebeğim seni ısırmasınlar
ve elini tuttum koşmaya başladık
d-ya Justin hızlı ol birz çok yavaşssın berry kudurucak biz gitmeyince
j-ya ben bi taraflarımın derdine düşmüşüm sen hala berry diyorsun ..
ne iş?
d-ahhaa ne işi olacak aşkım hadi koşş
ve it in biri çantamı yakaladı
j-bırak lan kızı n çantasını boğarım seni haa
kopek-hırrrrrrrr
j-anemmmm darlla koş valla ısırır bunlar
d-ya ama çantamı kaptı pislik

of bende bu arada köpekle boğuşuyorum vermiyo it
içinde parfümüm falanda vardı hem kaç liraya aldım ben onları
derkeneee Justin kucağına aldı beni ve koşmaya başladı
d-bırak benii sapık var imdatttttt
j-ama bebeğim biz sevgiliyiz ne saç-ıyorsun ?
d-bak Justin sana bir tüyo eğer biri sana istemediğin bişey yaptırmaya kalkarsa böyle yap
j-ama bana bişey olmazki ben erkeğim xD
d-ah evet sana akıl verende kimki
j- benim sevgilimmm xD
d-bak bu oldu işte aa niye durdun ki
j-babam tam karşımızda çünkü
d-neyyyy

hemen kucağından indim babacığımın (!) karşısında bu duruma düşmek istemezdim
ama yanında bir kadın vardı
j-bak hemen arkadaşlarımı bırak moruk yoksa sonu kötü olur
j.babası-bak benim adım var bi kere Jeremy
j-babane kaç yazar sanki
x-beyler tartışmayın lütfen
j-sende kimsin be
x-ben senin annenim
j-NEYYYYYYYYYYYYYYYYY
x-ya üvey yani
j-hee öyle desene bunak xD
d-ama ama ben seni bi resimde gmrmüştüm seni tanıyorum
x-bu kadar çabuk tanıyacağını düşünmemiştim tatlım…
ben senin öz annenim
d-şaka değil mi şaka
x-hayır
d-ama sen doğumda ölmüştün
x-hayır bitanem o hep babanın kurnazlığıydı ben sizi hep izledim snopyy I d gördüm hatta tanıştık
d- olamazz
x2-anneeeeeeee……..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sedabieber
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 100
Nerden : Bieberland ;)
Yaşınız : 20

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Ptsi Ağus. 16, 2010 5:51 pm

güzel olmuş cnm sezon finali ne zaman bitiyo ?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
♫_Jэnny_ ♫
Justin Üyesi
Justin Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 168
Nerden : her yer benim lan xD
Yaşınız : 21

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Ptsi Ağus. 16, 2010 9:15 pm

valla ne zaman isterseniz xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Reckless
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 53
Nerden : Ordu
Yaşınız : 21

MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   Ptsi Ağus. 16, 2010 9:22 pm

istiyoruz istiyoruz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content




MesajKonu: Geri: JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
JUstin mi? Çete liderimi ? Noluyo oğlum yaa ? yoğun istek üzerine 21. bölümden devam ediyorum
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Similar topics
-
» Ada ve Justin
» Justin Kafasını Çarpıyor
» Justin in My World 2.0 da en sevdiği şarkı
» Justin Bieber True Jackson VP'de
» Justin Bieber'ın Hayatı Sinemada

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Justin Bieber Türkiye Fan - Justin Bieber :: Üyelere Özel :: Hikayelerimiz-
Buraya geçin: